Claas Rollant Uniwarp met een nieuw binding systeem.De Claas Rollant Uniwrap met folie of net.Claas rondebalenpers met nieuwe variabele binding.
Claas biedt voor de rondebalenpersen van de Rollant 400 Uniwrap familie en nieuw ontwikkeld systeem voor de binding van de balen in de perskamer. In plaats van de gebruikelijke netbinding kunnen de balen nu voor het eerst ook met mantelfolie worden gebonden. De netbinding is als voorheen ook gewoon mogelijk. Het is mogelijk snel te wisselen tussen net- en foliebinding, zonder om te hoeven bouwen. Bovendien is de pers met een rollengoot uitgerust, die het wisselen van de folierollen wezenlijk gemakkelijker maakt.
 Claas Rollant Uniwarp met een nieuw binding systeem. (claasholland.wordpress.com)

De Claas Rollant Uniwrap met folie of net.

Claas Holland

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden nieuw , balen , familie , claas , bouwen en pers geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!