Tractorfan Week 24

Week 24

Deel dit topic

Reacties

chiel6920S
Haha weer 7.50!!!!!
maartendankers
Weer 7.5??? Sinds wanneer houd reed bisiness zich aan zijn betalings termijn??
chiel6920S
Het is toch 7.5 euro per foto en dat wordt toch per kwartaal uitbetaalt????
mark_geffen
Ik heb er ook weer 7,50 bij 😄
Maarten, Boerderij betaalt Tinus, en Tinus betaalt het weer door aan ons wat ik pas begreep uit een topic van Tinus dat hij het druk had enzo. En daarom werd er vorig termijn niet uitbetaald 😉 Als het goed is gebeurt dat binnenkort dus.
maartendankers
Dat zou per kwartaal uitbetaald worden.. Maar tinus gaf laatst al aan dat hij nog nooit geld heeft gehad om ons te betalen snapje? En dat vind ik eerlijk gezegt erg schunnig want deze foto's leveren hun weer bezoekers op...
Siebenga
Tinus zou het zelfs voorschieten 😉 ik denk dat dit hele foto gebeuren wat te hoog gegrepen is 😄 waarom geld er voor krijgen je kan het ook als eer zien
Newholland-Fendt
Ik sta er helaas helaas niet bij 😛
HollandNew
Het gaat bij de meesten ook vast niet om het geld 😉
Als dat wel is dan hoeft het voor mij niet meer hoor 😛
Tinus mag het geld van mijn foto's wel houden..
chiel6920S
@maarten absoluut, dan zou ik dat maar eens aankaarten als ik tinus was want als ze hun beloftes niet nakomen is dat inderdaad niet echt netjes.
mark_geffen
Ow zo, oke dat is wel heel slordig ja. Het gaat mij niet om het geld, zeker niet. Maar als ze 7,50 euro beloven per foto en dat per kwartaal uit willen betalen... We zitten nu bijna aan het einde van het 2e kwartaal, en nog steeds geen cent gezien. Vind ik erg slordig.
chiel6920S
Danku TML.
nht8040
Sta er weer is tussen 😄
fendtjuh
Iemand linkje naar die NH met maaiers?
ford8630power
Tractorfanner Stegeman Guido 😉
landbouw
Kga da mischien toch ook eens instellen 😛 lijkt me leuk
MrP3rF3ct
Zie, weer 7.50 erbij 😃
MrP3rF3ct
Het is leuk meegenomen hoor, maar als tinus het moet gaan betalen, dan hoeft het niet hoor... 😉
jumpforjoy
Ik had in het begin begrepen dat je die euries pas krijgt als ze die foto's ook voor een artikel gaan gebruiken en niet zomaar even op de site zetten. ik snap het niet meer. maakt me eigenlijk ook niks uit, want ik heb geen foto's voor ze.
fendtjuh
Danku dinand 😉

Zucht, als jullie nou even het topic lezen... Tinus schiet het deze week of volgende week voor, en dat geld maakt Boerderij straks over naar Tinus.
steyrdriver
Wat mij opvalt aan de foto's is dat je naam er niet meer bij op staat. zo lijkt mij dat de foto op een andere site neer gezet kan worden door iemand anders terwijl die het niet eens zijn eigen foto is!
HekmanCase
Man maak je niet druk om die paar euro's op zaterdagavond kijk je ook niet op 10 euro meer of minder, waarom nu dan wel 😛

en ik dacht dat mijn laaste foto hier nou wel in had gezeten maar helaas 😛
johnd-ts
Zo is het Hekman!
jumpforjoy
Van die 7,5 euro ga je niet rijk worden, nog geeneens een mooi 2dehands-trekkertje kopen. hopelijk een mooi miniatuur.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
25
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0