MTD Zitmaaier - Wielen van achteras

Wie weet een handige manier om wielen van een achteras af te halen ben al met een pers van 15 ton bezig maar geen beweging in te krijgen, wie weet anders nog iets.
Mvg MTD sloper
RoRo

Reacties

rob-van-gerner
Na veel hangen en wurgen is het mij toch gelukt met 15 tons pers het was buigen of barsten, maar alles is heel gebleven.
Moet er nu nog een as doen hoop dat mij dat ook lukt.
WouterVdw
Warm stoken?
inspecteurfendt
Op het werk kloppen we met een hamer op de as en klemmen we het wiel tussen de voeten. Als dat niet lukt plaatsen we een schroefkrik tussen het wiel en het chassis en dan zetten we het wiel op spanning en kloppen we op de as, terug aandraaien, terug kloppen. Een beetje kruipolie doet ook wonderen.
buorman
@inspecteurfendt
Neemt niet weg dat die dingen onnodig vast op de as zitten, alsof je er mee over de Duitse autobaan moet kunnen.
+1
inspecteurfendt
@buorman en toch komt er regelmatig een klant binnen die denkt dat de versnellingsbak kapot is, terwijl er gewoon een spie verdwenen of afgebroken is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MTD Zitmaaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!