John Deere 2650 - koppeling verstellen

De koppeling van onze john deere 2650 zit erg onderin. Hoe moet ik te werk gaan om de koppeling te verstellen?

Groet,

Hoorn

Deel dit topic

Hoorn

Reacties

pekelderboer
Koppeling zit tog altijd onder in ? 😃
joris ziengs
Als het goed is zit die altijd onder in. want als hij bovenin zou zitten zou je met de hand moeten koppelen.

maar nu even serieus. volgens mij kun je als je de koppeling intrapt een stang zien bewegen. daaraan zit een verstelbare schroef en die kun je verschuiven. dan kan je hem verstellen. tenminste bij mij ging dat ongeveer wel zo.
tractorliefhebber
Wat voor cabine zit erop?
jd user
Dat kan niet versteld worden.Jou remvloeistof moet vervangen worden....of het potje remvloeistof is beneden peil.Wat ook kan is....dat je cilinders een beetje lek zijn geraakt.Dan kun je een revisiesetje krijgen.
jd user
Een hydraulische koppeling van een 40 en 50 serie trekkers zijn zelf nastellend.
jd user
Is dit niet het geval .....dan ligt je koppeling er binnenkort uit.Dan heb je kosten en veel werk.
RobinBos
Ik zou die cilinders eens nakijken als ik jou was, onder de cabine aan de linkerkant net achter je accubak zit een cilinder (de nemer noemen ze dat) en onder het dashboard zit er ook eentje (dit is de gever). Als je het pedaal intrapt moet de een dus net zoveel doen als de ander.
Ik heb ze vorig jaar ook vervangen bij de 2040S, reviseren begin ik niet aan eigenlijk, dat is veel, en precies werk vind ik, en nieuwe vind ik ook niet zo heel duur.
jeroenlemele
Wat robin zegt zit alleen op de 40 serie trekkers, op de 50 serie trekker zit alleen in de kabine een cilinder en in het koppelingshuis zit een cilinder (deze wil nog wel eens lek gaan) hierdoor kan je vloeistof onder niveau zitten, als je koppeling pas heel laat aangrijpt (het pedaal dus aardig boven in is) dan is je plaat versleten
tractorliefhebber
Wie zegt dat er een cabine opzit? En als er een cabine opzit dan is nog steeds de vraag welke cabine. Alleen bij de sg2 cabine is de koppeling hydraulisch en bij de rest mechanisch en gewoon te stellen.
Hoorn
De koppeling is hydraulisch
RobinBos
Dat was zomaar een gokje (iets met statistiek enzo). Komen twee dingen bij kijken:
-Aantal trekkers verkocht met, en zonder cabine.
-moeilijkheidsgraadt verstelling mechanische koppeling ten opzichte van hydraulisch bediende koppeling.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!