Illustratie van:

Ahlmann AZ 85 - sticker plakken

Met de ahlmann af te spuiten met de hogedrukspuit is de letter A er voor een stuk af gegaan we hebben al een nieuwe sticker maar ik heb gehoord dat je niet uitkijkt dat er blazen opkomen hoe kan je die het best plakken?

Deel dit topic

Reacties

mf 35X driver
Erop plakken en even met een vaatdoen erover doen dan gaan ie luchtbelletjes eruit
old man jose
Het oppervlak met ontvetter schoonmaken.
Daarna met een heel klein beetje water met zeepsop nat maken, de letter erop plakken op zijn plaats houden en van binnen naar buiten aandrukken met een doek. suc6
_adams
Bedankt
_adams
Blijft dat dan wel hangen als je dat water met zeepsop erop doet?
baggerfarher
Hoeft bij maar heel iets op. dan kun je hem nog een beetje schuiven. stuk bij beetje erop doen en meteen de lucht van het binnen naar de zijkanten er uitwrijven.
old man jose
Blijft wel zitten maar vooraf schoonmaken is erg belangrijk. Om aan te drukken kan je ook een hand wisser gebruiken, maar goed op zijn plaats houden.
old man jose
Mocht er toch blaasjes opgekomen zijn, die dan met een speld doorprikken en aandrukken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1