Guldner G30S - Handboek of tekening van versnellingsbak

Hallo,
Er is een lager kapot in de versnellingsbak van de hoofdas, heb de bak enzovoorts al gedemonteerd maar heb 1 ring waarvan ik niet weet waar ik ze terug moet plaatsen omdat hij tussen de tandwielen uit viel. Hij past ook op meerdere plekken helaas. Heeft iemand een handboek of een technische tekening waar dit op te zien is hoe het in elkaar moet?
ruud

Reacties

berndvelthuis
Heb ik wel voor je. Stuur maar even een bericht
Viskamp
@berndvelthuis Goede morgen ik las dat je 0 maanden geleden een handboek van de guldner g30 hebt verstuurd naar Ruud. Heb je dit handboek misschien nog digitaal of weet je waar het te vinden is. Ik heb sinds kort ook een Guldner g30 die veel olie lekt, dus alle advies is welkom
Dick dvis@hotmail.com
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Guldner G30S en hebben de trefwoorden versnellingsbak en defect geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!