Nieuwe kniktrekker onderweg van CNH

Recentelijk zijn er op internet verschillende foto's opgedoken van een nieuwe Case IH kniktrekker. De nieuwe neus, die veel weg heeft van de Magnum serie, is het meest opvallend. Inmiddels wordt ook aan een New Holland versie gewerkt, zo blijkt.

Het grootste nieuws is, volgens bronnen op het internet, de nieuwe motor. De nieuwe serie zou een Iveco motor krijgen in plaats van de huidige Cummins. Dit is nodig om aan de nieuwe emissie eisen te kunnen voldoen. De nieuwe serie zit dan in een pk klasse van 600 tot 700 pk. Om dit vermogen aan te kunnen zullen de transmissie en assen moeten worden aangepast. Ook opvallend zijn de uitlaat en luchtfilter, die nu naar links zijn verhuisd. Waarschijnlijk voor beter zicht vanuit de cabine.

Ook wordt er al gewerkt aan een New Holland versie van de kniktrekker, zo is te zien op een foto vanaf het internet. Het neusje van de New Holland versie lijkt in stijl te zijn met de kleinere wieltrekkers. Wanneer de nieuwe trekkerserie op de markt komt is nog niet bekend.

Deel dit topic

Reacties

maartendankers
Bah bah bah, een NH met een nog lompere neus...
NewHollandErik
Haha, jou merk heeft de lompste neuzen van allemaal, waar heb je het over.. 😃
Johndeertjepowerr
Case gaat nog wel, nh ziet er egt niet uit
Jawadde waar heeft die tegen gereden :s zo iets ingedeukt ... NIET mooi!
HollandNew
Ik vind dit dus ook niks. Ik hoop maar dat ze bij de T 8000 iets meer met hun verstand bezig gaan...
john deere 7810
Hebben ze verstand dan bij new holland 😛
HollandNew
Zeker wel 😄
In het echt zijn de T 7000 tractoren en de T 6000 GenII tractoren zeer mooi!
steft8000
Lelijke dingen maar als ze het werk maar goed doen
guy
Een t8000 heeft eigenlijk weinig zin lijkt me voor hier in europa, als je ziet dat er al vele hetzelfde werk doen met een T7070.
walker1
Cummins zal ook wel een motor kunnen leveren waarmee ze aan de emissie eisen voldoen. ik denk dat de reden eerder is dat Iveco en CNH beide van Fiat zijn en het efficienter en goedkoper is om het in eigen huis te houden.
De vrachtwagenmarkt zit ook in een dip en op deze manier kunnen ze in ieder geval de motorenfabriek aan het werk houden.
dombras
Ik vind het allebie mooie tractors
NHFelix
Jetzt passt er auch zu den anderen new holland von der form her echt mooi trekker
guy
Walker1, iveco heeft al 70% meespraak in Cummins, dus weinig maakt dit uit, zeker is dat in de toekomst alle trekkers uit de CNH group FPT (FiatPowerTrain) / Iveco NEF motoren zullen gebruiken. Wat logisch is ook natuurlijk.
Tom VB
Lekker zon iveco... Zullen ze in de USA dus echt niet blij van worden. Die willen toch alleen maar een USA product.
guy
Haha idd ja 😃 tis geen slechte motor hoor 😄
NewHollandErik
@guy: NEF is toch een mengelmoes van Iveco en Cummins?

Wat is Cummins eigenlijk voor iets? Hoe is dat ontstaan>
guy
Ja, dat maakten ze iedereen wijs ja, maar eigenlijk een echte Iveco hoor, of FPT zoals ze dat nu heten
NewHollandErik
Dus NEF en FPT is ongeveer hetzelfde? NEF is inderdaad niks mis mee. Laten ze die Cummins-prut maar afdanken aan Case IH.. 😃
guy
Ja hoor, die werden zo al bij iveco gemaakt, dus ik zie het ding er niet in van die new family...
KHD Deutz-Fahr
@NHerik
Cummins prut :?, Case IH gebruikers zijn erg tevreden over Cummins blokken.
KHD Deutz-Fahr
Het is idd goedkoper om meer motoren te gebruiken van het zelfde merk, daarom is Iveco een logische optie. Maar onderschat zeker niet het effect op het imago van Case IH. Amerikanen zullen niet blij zijn met het Iveco blok onder de kap, vind ik ook niet zo gek omdat vrijwel niemand in Amerika de merknaam Iveco kent.
casekoen
Cummins zijn beste blokken
gaan maar zelden kapot vind ik persoonlijk

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
22
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
1