Uit meerdere trekkers in Venhuizen en Hem diesel gestolen

VENHUIZEN – Dinsdag 10 oktober. De afgelopen tijd zijn trekkers door dieseldieven leeggehaald aan de Markerwaardweg in Venhuizen en op de Meilag in Venhuizen net als op de Elbaweg in Hem. Zo meldt de politie aan ons. Vele tientallen liters zijn gestolen uit de voertuigen door de dieven.

Avond en nachtelijke uren
Dit gebeurt meestal in de avond en nachtelijke uren als de harde werkers niet op de bouw zijn. De politie sluit niet uit dat er nog meer diefstallen zijn. Doe dan ook altijd aangifte. Bij deze waarschuwen wij ervoor dat de dieven de afgelopen weken weer actief zijn.
 Uit meerdere trekkers in Venhuizen en Hem diesel gestolen: Meldt verdachte situaties (112westfriesland.nl)

VENHUIZEN – Dinsdag 10 oktober. De afgelopen tijd zijn trekkers door dieseldieven leeggehaald aan de Markerwaardweg in Venhuizen en op de Meilag in Venhuizen net… Lees verder ›

Grasbaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden gestolen , Meerdere , bouw , dieven , politie , diesel , trekkers en weer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!