Mc-Cormick D 430 - Dieselpomp afstellen

Beste Ik heb mijn dieselpomp van een D430 moeten afhalen. Weet iemand hoe je die terug op het juiste inspuitmoment moet zetten. De twee tandwielen stonden wel op het lijntje maar op het tandwiel van de pomp zit een ring met 3 sleufgaten om de pomp wat vroeger of later te zetten. Hoe kan ik die terug perfect zetten want die ring had ik niet afgetekend voor afname?
Alvast bedankt
MVG Koen
koen01

Reacties

old man jose
Op het vliegwiel is ook nog een afstelteken. Of op de krukaspouly daar is ook een afstelteken, er staat meestal een stift op het motorblok en een streepje op de pouly. die zet je dan tegenover elkaar dan het moment op de brandstofpomp een paar graden voor en monteren maar.suc6
Gietelink
Maar kan iemand mij vertellen wat de eerste zuiger is ? bij het stuur of de radiateur
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!