Kippen stal afgebrand

Kippen stal afgebrand 75.000 kippen dood

Deel dit topic

Reacties

t6010plus
Daar ben ik weesten kijken!!
en zij die mobiele kraanen van visser?
HollandNew
Dit is niet in Wijnjewoude Shrekkie 😉
eppo
Komt dat door de hitte ofzo? ik denk dat er zoizo een boel kippen dood gaan door de hitte dus kippenboeren starkte
luuk ih
Was in westelbeers dacht ik
johndeere9620fan
Idd Westelbeers 😉
JD6930
Was idd westelbeers ja, echt een hele grote brand die in de weide omgeving te zien was, in het naastgelegen Diessen/baarschot waren de rookpluimen erg goed te zien, bij ons thuis richting Esbeek zag je de rookwolm goed, er kwam hier ook een brandweer wagen met loeiende sirene voorbij gereden, denk ik uit tilburg.

er was ook melding gedaan van een bosbrand in Diessen waar 9 brandweerwagens voor zijn uitgerukt, het bleek loosalarm, iemand zag de rook van de pluimveehouderij en dacht dat het bos in brand stond, 1 brandweerwagen is voor gevraagde assistentie doorgereden naar de pluimveehouderij, een kraanmachinist die de berm aan het ophogen/verharden was bij ons in de straat kent de buurman van de getroffen pluimveehouder en heeft hem gebeld, die zei dat de brandweer in eerste instantie niet in de buurt kon komen door de hitte.
JD6930
Nog een link over de brand:

omroepbrabant.nl/?news/139190832/75.000 kippen dood bij brand Middelbeers.aspx

link wil niet werken, als je middelbeers opzoekt bij zoeken op omroepbrabant vind je het.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!