Illustratie van:

Deutz-Fahr Agrotron K 100 - lekkerij

Zijn er gebruikers die ervaringen hebben met foute pakkingen aan voorzijde motor k (100 in dit geval)?.
Dit is een behoorlijke reparatie en na 1jaar geven ze al geen garantie meer ondanks maar 406 uren gelopen, wel in 2 jaar in ons geval, maar dit mag toch niet?. Temeer dat ze zeiden dat er inderdaad series waren met last hiervan en voor de telefoon al gelijk wisten wat het dus was.
Dan is het toch gewoon een fabrieks fout?

Deel dit topic

Reacties

bas930
Weet dat de 300 vario van fendt er ook wel eens last van heeft,, weet niet of dit dezelfde motor is.
HollandNew
1 jaar garantie is normaal/ruim voldoende. Soms is het ook maar ½ jaar garantie
bas930
Bij fendt is grotendeels ook 1 jaar,, op smmige delen zit 2 of zelfs 4 jaar dagt ik.
de yanmarman
Normaal is het versplicht van 2 jaar garantie dacht ik,maar meestal is het maar een jaar
Jan St2
Speciaal bedoel ik dan "fabrieksfout", dit gaat toch over garanties heen?.
bas930
SDF is tog de deutz importeur???
fendt-412
Wij hebben het ook gehad met onze 309 vario, was niet strak genoeg aangedraaid ofzo in de fabriek. Dat monteringsproces is later aangepast en vanaf toen moest het goed zijn. Is bij ons zo rond de 500uur gebeurt, was nog garantiewerk. Trekker was toen ook nog geen half jaar oud. Dacht dat je het eerste jaar sowiezo wel garantie hebt, ligt er natuurlijk wel aan wat er stuk is en wat de oorzaak is.
weurding
Claas 3 jaar garantie, en er bestaat ook nog zoiets als coulance, mijn transitbus na de garantie nog kostenloos een wiellager vervangen, dan blijf je gewoon klant!
RobDeutz104
Vind het een apart verhaal, omdat wij met SDFholland hele andere ervaringen hebben
Fendt615LSA
Is de motor olie pomp pakking..

Bij de M serie nog niet gehad.
George
Het is een bekend probleem bij de 4 cylinder Deutz Motoren. Vandaar dat de Fendt 300 er ook last van heeft. Bij mijn Deutz dealer is me verteld dat ze iets te vast aandraaiden waardoor de pakking kapot gedraaid werd.Een vriend van me heeft het ook gehad met zijn Agrotron 150 na ruim 2 jaar en dit is verholpen onder garantie en dit was de eerste 6 cylinder bij de dealer die deze kwaal had. Meestal komt het voor bij de 4 cylinder K'tjes.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!