Fendt 306 LS - Welke voorspatborden voor Fendt 306 ls

Welke voorspatborden passen het best op een Fendt 306 ls met voorbanden 1000-16. Graag even merk ,prijs en plaats doorgeven waar ik,ze kan kopen.
Karl

Reacties

fendt fix fan
@Karl in principe kan elk universeel spatbord voldoen aan je eisen, zolang je de breedte van de band maar weet. Spatborden zijn te bestellen bij o.a. Kramp of via de plaatselijke dealer.
fendt farmer309c
Ik denk dat ze bij abemec ook nog wel te bestellen zijn of bij een andere Fendt dealer
Wimsumar
Beste Karl: Wat zoek je? Alleen de spatborden of ook de bevestigingsbeugels?

Ik heb, over 10.00-16 banden, spatborden ( op ingekorte originele FENDT-spatbordbeugels) van 28 cm breed. Lengte (ook zelf aangepast) van vast gedeelte is het segment vanaf "half 1" tot "half 3" (urenwijzer op de klok) meet 65 cm en aan onderzijde een 40 cm lange 'losse' rubberflap die 20 cm vanaf de grond hangt gemonteerd.

2 voor de prijs van 1: (136 lang 28 cm breed)

techniekwebshop.nl/dunloflex-spatscherm-214568.htm…

Andere maten:

techniekwebshop.nl/dunlop-voorspatborden-voor-trac…
Karl
#wimsumar De originele spatbordhouders heb ik. Ik wil een spatbord dat mooi de ronding van de band volgt. Diegene dat er nu op staan gapen van boven en van onder verder open dan in het midden.
Wimsumar
Beste Karl:

Quote Reactie van @Karl:
gapen van boven en van onder verder open dan in het midden

Nieuwe rubber spatborden zijn niet helemaal 'gratis'. Je kan de bevestigingsbeugel ook wat inkorten zodat het bestaande spatbord de ronding van de band kan krijgen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!