Raceoverall gevonden? Blik op de Heelweg

Dag allemaal,

Tijdens onze wedstrijd bij Blik op de Heelweg is op een bepaald moment onze race-overall van de trekker (Forgotten Boy) verdwenen. Wij willen deze natuurlijk graag terug, vandaar ook hier maar even een berichtje aan de tractorfans die daar waren.

Heeft iemand deze toevallig gezien of gevonden?

Het is een zwarte overall met witte strepen over de mouwen. Merk Arrox, maat 68. (Je moet dus bijna twee meter zijn, wil je een beetje een redelijke pasvorm..)

Wij horen graag van jullie als je wat hebt gezien of gevonden!

Groeten,

Mark.

Team Hakkert - Forgotten Boy

Deel dit topic

Reacties

pekelderboer
Marktplaats in de gaten houden .
Hakke027
Ja.. Dat is een idee, daar had ik nog niet aangedacht.

We gaan er van uit dat de overall niet moedwillig van de trekker is gepakt.. En dat iemand niet weet waar 'ie er mee naar toe moet.
Boerenjongen16
Nou ... Je weet tegenwoordig maar nooit. Hoop dat je hem terug vind 😄 !
bart H
Ja je weet nooit

en bij werktuigen.nl staan er ook nog wel eens wat gevonden voorwerpen maar je kan daar ook iets opzetten van "gestolen".
cih1056xl
Alles wat geld opleverd word tegenwoordig gejat dus 😉
HollandNew
Ook niet een goedkoop overalletje...
cih1056xl
Idd daarom
Hakke027
@twanb Ja. Bij de Radstake om precies te zijn. Hier was een auto-show, free style springen met zo'n crossmotor.. Dat soort dingen en er was een trekkertrek wedstrijd.

Morgen gaat het weer gebeuren in Neede. forgottenboy.web-log.nl/

We hebben inmiddels maar een nieuwe overall besteld....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0