Massey Ferguson 35 - Ploeglamp op mijn MF zetten

Hallo,
Ik zou graag een ploeglamp op mijn 35je willen zetten, maar had je daar niet een speciale schakelaar voor nodig op de hef of zoiets? Ik weet wel hoe je die lamp aan moet sluiten (wil niet zo overkomen als een mede tf'er waar je de laatsts tijd veel over hoort, ik noem geen namen☺) maar ik vroeg me net af hoe die geschakeld zou moeten worden.

Alvast bedankt!

Deel dit topic

fergusonnetje

Reacties

David Bakker
Op orginele ploeg lampen ziet meestal een schakelaar ,
fergusonnetje
@David Bakker Op de lamp zelf?
David Bakker
Op de lamp zelf ja , we hebben er zelf ook een . dat was toen wel gebruikelijk dat de schakelaar op de lamp zit . scheelt een hoop draadjes .
fergusonnetje
Oke dan doe ik het zo, bedankt!
Wimsumar
Beste Fergusonnetje: Je komt over als die mede-T.F.-er waarvan je de naam niet wi;lt noemen. 😉
Maak de schakelaar op het dashboard, met eigen stroomvoorziening en, met name, zekering. De ploeglamp is dan onafhankelijk van de gewone verlichting te gebruiken. Bovendien is het electrisch systeem van zo'n M.F. toch al zeer karig voorzien van zekeringen. Niet handig dus om alles "aan elkaar te knopen".
Arie_MF
Volgens mij is dit zoals origineel met schakelaar op de lamp: nl.sparex.com/ploeglamp-43796.html/#
robbin lamers
Ik zou zo'n lamp kopen met een schakelaar op de lamp, en dan aansluiten op je verlichting, is het makkelijkste, misschien moet je dan een zwaardere zekering op je centrale verlichting doen, maar zal denk ik wel meevallen.
gr
fergusonnetje
Ik denk toch wel dat ik de schakelaar op de lamp maak, dat scheelt inderdaad een hoop draden en dan sluit ik hem aan op het stadslicht met een zweefzekering ertussen of zoiets.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!