Fiat 640 DT - Hoe mijn stuurcilinder ontluchten

Vanavond de stuur cilinder van onze fiat 680dth vervangen, oude was krom gegaan. Deze weer gemonteerd en nu de vraag hoe moet ik deze ontluchten? Er zit een ontluchtingsbout op maar geen idee wat de manier is
michiel-gideonse

Reacties

ronald73
Heb je zoiets al geprobeerd? Ontluchtingsboutje losdraaien, stuur de goede kant opdraaien en boutje weer vastdraaien als er olie uit komt?
noud
Van een 680 is helemaal anders dan van een 640, meestal ontlucht ie het vanzelf via expansievat. Waar je de hydrauliekolie ingooit voor de stuurcylinder.
Wimsumar
Beste Michiel-Gideonse: Het hangt er avn af welke stuurcilinder er op jouw trekker zit. Als het dezelfde is als op de afbeelding in het onderdelenboek vanaf pdf pagina 370 (zie onderstaande link "onderdelenboek") dan is te zien dat de leidingen en aansluitingen 'boven' aan de cilinder zitten. Deze cilinder zal zichzelf ontluchten door een aantal keren volledig van links naar rechts te sturen e.v.v..

Onderdelenboek FIAT 640 (DT):

tracteurs-someca.fr/docs/640_pieces.pdf/

Werkplaatsboek:

Besturing vanaf pdf pagina 225:

tracteurs-someca.fr/docs/…
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 640 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!