Op zoek naar een dolly

Hoi,

ik ben op zoek naar een dolly voor onder een vrachtwagenoplegger. liefst een van rond de 10 ton draagvermogen. heeft er iemand nog iets deftig, de koppelplaat mag stuk zijn, die hebben we nog liggen. liefst limburg ( BE of NL)

dank je.

ps: weet dat dit niet de gang van zaken is op TF, maar ik ben al lang op zoek en vind niks.

Deel dit topic

Reacties

jumpforjoy
Foto's kan je mailen naar kevin_b@live.be
DESLAGERURRE
Kijk eens op www.marktplaats.nl ! staan er genoeg op !
Soms staat er wel is wat leuks op: pcaantjes.nl/index2.html/
bennie john deere
Maar commerce zit in het noorden harald niet in het zuiden toch?
dx11
Zelf kun je ook wel wat maken. (of ik :P)

2 bpw of saf assen, koppelplaat heb je al, nou kijk aan dan kom je makkelijk aan de 10ton zelfs een mooi eind richting de 20.
HaraldCASE-IHfan
Maakt jah niks uut Bennie. Dat ding heb je zo in Limburg
alhyco diver
Als ik een tip mag geven koop een nieuwe gekeurde dolly want als ze je tegen houden met een dolly zonder keurings bewijs dan kost het de vracht aan 1 euro de kilo en aan constucie stevens derroo uit diksmuide koop je al een niewe gekeurede dolly ùer voor geplooide dissel en gekuurd aan zo'n 7000 euro en dan is het nieuw en in orde
groeten michael
TurboTurbo
Welke schotelhoogte zoek je? Normale hoogte 120 cm of lowdeck (90). Als je zelf iets wilt maken heb ik nog wel wat assen+chassisdelen liggen. zie pb
caseNH
Een dezeure dolly of een stevens-deroo belgische makelij 😉
walker1
Ik zag laatst in de agritrader een bedrijf dat dolly's aanbood. helaas ligt die trader sinds gisteren bij het oud papier, anders zocht ik het even op.
wat ze ook wel eens doen, trekker van de sloop, doormidden zagen, voorste deel voor onderdelen of oud ijzer, van achterste deel (achteras + schotel dus) dolly maken.
walker1
Maar ik zou ook even uitzoeken wat in begie precies de eisen zijn als je met een dolly rijd.
jumpforjoy
Ken er nog wel die met zo iets zelfgemaakt rijden. we willen het voor hobby, dus 7000 is ook niet niks he.
casexl956
Jumpforjoy

wij hebben nog een dolly te koop maar die gaat samen met de wagen weg staat ook op kapaza
was ook om te hobbyen.

nl.kapaza.be/vi/50622114.htm/
alhyco diver
Hobby is alle maal leuk maar in belgie moet je oppassen met iets dat niet gekeurt is al je bv tegen gehouden word met een ongekeurde dolly met bv10 ton vracht dan betaal je 10000 euro boete dus als je een maal gepakt word heb je nieuwe dolly al betaalt aan de flieken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
18
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
20