Verreiker banden

Hallo,

Ik zit met volgende vraag voor jullie wat zijn goede banden voor op een verreiker.

De verkoper zij dat volgende band van goodyear goed zou zijn maar heeft iemand hier al ervaring mee?

goodyear IT620T

Alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

HaraldCASE-IHfan
Hoe zo'n verreiker is 't, en waar gebruiken jullie hem voor?
RobinBos
Op onze oude verrijker hadden we goodyear banden (industrie banden met trekker profiel), die gingen langer mee als industriebanden van michelin. de goodyears hebben er 2000 uur onder gezeten, de michelin nu 1500 ongeveer. Misschien dat er nu wel BKT onder komt, die zullen minder lang mee gaan (hoe lang is nog de vraag) maar kosten de helfd van een michelin, is het proberen waard denk ik.
dx11
Ik zou gewoon bkt doen. Wij hebben geen verrijker, maar onder de trekker voldoen ze prima, en dan heb ik het nog niet eens over de prijs/kwaliteit-verhouding
ford-nh
Goodyear naam zegt het al goed voor een jaar
janrus
Wij hebben michilin die net nieuw zijn hier voor hadden we ook michilin en die gingen dik 2000 mee
landbouw
Onze michelin's liggen er ook al dikke 2000 uren op , de voorbanden zijn bijna glad .Een colega heeft net dezelfde verreiker maar op good years en als je daar een zandweggetje ofzo mee moet nemen ... dat wil je niet weten .Die verreiker heeft net iets minder uren als de onze en die banden zijn ook bijna glad vooraan .
landbouw
Als je er redelijk wat de baan mee op moet zouw ik direct naar michelin gaan .anders weet ik niet
RobinBos
Michelin valt ons vies tegen, en die komen er zeker niet weer, ze zaten er toevallig om toen we hem kochten, maar ze gaan gewoon minder lang mee, met exact het zelfde werk. bij ons slijten ze niet van het op de weg rijden, maar van het draaien op erf verharding en dergelijke.
guus hiddink
Zowiezo michelins die gingen bij mijn vorige verreiker dik 6000uur mee zonder problemen
maartendankers
Jij doet iets ander werk met je verreiker guus 😃
RobinBos
Guus, heb je ook andere merken geprobeert waarmee je dat kunt vergelijken?
bart H
Er liggen bij de meeste toch ook Mitas banden op

die bedrijven zeggen dat het ook heel goed ook is en ook nog goedkoop
FENDTfarmer
Ik denk wel dat je bij industribanden moet blijven. deze zijn wel stug. maar dat is beter wanneer je veel laad etc met een verreiker omdat ze stabieler blijven
guus hiddink
Ik heb er mitas opgehad 3keer over in 3000uur wat een ramp was dat ongelijk afslijten en alles rammelt nu heb ik er gecoverde banden op liggen met michelin blokprofiel dit bevalt op de weg prima maar onder natte omstandigheden trekt dit voor geen meter.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
16