Afdeksysteem voor de kuil


Geachte heren,

Wat vinden jullie van het afdeksysteem van Bokano en machine van kornet cover solutions. Het is duur duur ben ik van overtuigd. Maar heeft iemand hier ervaring mee?

Deel dit topic

Reacties

tom xla
Ziet er mooi en makkelijk uit maar nog niet echt effectief. het probleem is dat je met de hoogte zit want 3 meter lijkt wel hoog maar dat valt tegen en je de motor van dat ding is niet zo bar sterk, en die slangen/buizen worden met vloeistof gevult maar dat spul kan gewoon bevriezen (de mening van een boer hier uit de buurt)
pulling fan
Volgens mij gooien ze er zout water in
JD1030thebest
Pekel water heet zo iets
_adams
Je kan beter gewoon zand over de kuil gooie
Mengeledriver
Machtig mooi systeem! Jammer dat bijna geen 1 boer het kan en wil betalen 😃
Maar voor een hereboer of weggekochte boer is het wel leuk speelgoed.
Wimsumar
Beste Mengeledriver e.a.: Inderdaad, een machtig mooi systeem. Gelukkig heb ik het niet nodig: ik heb wat kleinere sleufsilo's en bij mij volstaat een "handbediende" versie.;)
Het gedeelte wat nog niet definitief afgedekt kan worden ( de oprit van de bult) dek ik af met een afgedankt vrachtwagendekkleed. Het ligt welliswaar boven op de "normale" kuilfolie maar dan ligt het verder zonder noemenswaardige materialengebruik ( op wat strategische plekken wat autobanden) strak vast en dicht. Bovendien is zo'n 'zwaar' afdekkleed een erg goede bescherming voor de folie. In het formaat 6 X 8 m. is het nog goed alleen te hanteren.
bart H
Wie wilt er nu 29.500euro betalen voor dat systeem

ik vind dat je het dan beter met de hand kan doen en dan met spanbanden schiet het ook wel erg op
bart H
BOKANO afdeksystemen lijkt mij helemaal niks want die rijd naast de beton platen en wijhebben daar allemaal grond liggen om de wanden niet naar buiten te laten komen en om makkelijker banden op de kuil te gooien
maar jij dat zal ook wel wat prijzig zijn

Wanneer zou je dat terug verdient hebben??

denk daar ook eens over na

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
115