Deutz F2L612 - Revisie motorblok, vervangen pakking

Hallo, ik ben op moment bezig met het vervangen van de pakkingen van het motorblok van een deutz f2l612, de vorige eigenaar heeft dit ook geprobeerd maar heeft rijkelijk met vloeibare pakking gewerkt.dit ging een lange tijd goed, nu lekt er een cilinder. Nu heb ik een pakking set geschikt voor deze trekker binnen.
Mijn vraag, weet iemand waar de zwarte ring gemonteerd moet worden. En hoort er tussen de cilinder en het bovenstuk waarde kleppen zitten ook een pakking of zit deze koud op mekaar gemonteerd. Ik hoor het graag, dan kan ik weer verder.
Bot Almere

Reacties

LG0enga
De zwarte ring hoort onder de cilinder in een gleuf. Denk dat de oude er verkoolt in zit. Tussen de cilinder en de kop zit geen pakking.

Succes!
Bot Almere
Bedankt, ik ga hier in het nieuwe jaar mee verder.
farmkoos
Hallo,
Met een zwarte ring bedoel je denk ik de rubber ring die zit onder op de cilinder. Tussen de cilinder en de cilinderkop zit geen pakking.
leike
Hallo,
tussen de cilinder en de kop zit geen pakking, wel controleren of alles mooi vlak is.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F2L612 en hebben de trefwoorden motorblok en pakking geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!