Illustratie van:

International 1466 - stuurbekrachtiger gaat pas na een half uur werken

Waar zit het filter indien aanwezig.

Deel dit topic

Reacties

Fordje4600
In de pomp zelf? Weet niet hoe het in elkaar zit maar heb ze wel eens gezien dat t filter in de pomp zat
flip1150
Een 1466 is nooit met stuurbekrachtiging geleverd alleen met vol hydraulische besturing.Het is of de pomp of de filter of de orbitrol. Oliepeil heb je denk ik al naar gekeken. Ik zou denken aan de filter. Bij een pomp of orbitrol probleem is het dat het het beste werkt bij koude olie.
farmkoos
@flip1150 Waar zit het filter? De trekker is van een kennis die mij vroeg wat het kan zijn. Zodra ik weet waar het filter zit ga ik er naar kijken, vast bedankt.
Klein Rot
@farmkoos

De remmen de TA en het aftakas lamellen pakket worden door dezelfde pomp gevoed. Als die wel direct na starten werken is de pomp en het filter wel goed. Voor de hef en de externe ventielen is een aparte pomp ingebouwd.
Klein Rot
@farmkoos
Het filter zit onder de rechter treeplank achter het ovaal gevormde deksel.
+1
farmkoos
@Klein Rot Bedankt voor de info, een nieuw filter geplaatst en het euvel is verholpen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1466 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
558