Fendt 102 S - hydroliek

Mijn hydro pomp is waarschijnlijk versleten waar moet ik op letten als ik een andere pomp er op zet ?

alvast bedankt
dookie

Reacties

claasenfendtfan
Dat hij er netzo opkomt als dat de vorige erop zat.
Wimsumar
Beste Dookie: Waarom denk je dat de pomp versleten is?
dookie
Omdat mijn hef en ventiel nie meer werkt en ik heb geen druk meer op de persleiding heb en we hebben al vanalles geprobeerd dus de pomp is kapot.

@twanb ga naar de dealer is geen antwoord en als je zo iets nie meer mag vragen kan je het forum "werken aan de trekker" net zo goed opdoeken..
old man jose
Je kan de olie pomp uit elkaar halen en dan zien of "de bril"is uit geslagen!
dookie
Zijn dat die kunstof bussen ?
old man jose
Nee de bril is een gedeelte van de pomp waarin de tandwielen draaien, als die zijn uitgeslagen heb je daar drukverlies. Je kunt ook me het ventielenblok beginnen .Kijk hier maar eens: aoc.ognoord.nl/vestiging/mepv/…
old man jose
Of hier eens gaan kijken:nl.wikipedia.org/wiki/Hydrauliek/
casejxu
Nieuwe pomp er op.. heb je altijd veel plezier van.. is niet zo moeilijk.. de leidingen losmaken... ik wee tneit cker maar als je pech heb moet je eerst het tandwiel er af halen denk daarbij wel om dat er niets naar beneden valt!! en daarna 2 bouten los en dacht dat je hem er dan af hebt
dookie
Heb hem er al af 😉 plaat los en dan kan je hem met tantwiel en al er af halen 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 102 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!