Illustratie van:

Case International 1455 XL - Vloeistofkoppeling

Zojuist had ik al enkele vraagjes in een andere topic
De vloeistof koppeling van de 1455 heb ik getest; in zijn 3 hoog en dan de koppeling op laten komen, als ik dat doe bij stationair toerental heeft hij toch de neiging om af te slaan zou te weinig olie in de vloeistof koppeling daarvan de oorzaak kunnen zijn ? zelf heb ik het idee van niet maar misschien weet er iemand hoe het zit

Deel dit topic

Reacties

ford8630power
Teveel toch? Dan werkt het niet veel anders dan een gewone koppeling.
de yanmarman
Teveel dan
Afslaan duidt eerder op een te veel aan olie, maar is te testen door een hoge versnelling te kiezen, handrem erop, voet op de rem, koppeling los en gas geven, toerental moet ongeveer oplopen tot tussen de 1100 en 1200, lager is te veel olie, hoger is te weinig.
arne
Te veel die van mij zat ook te veel op enige wat die deed is langer door trekken
PatrickZ
We hebt 1 met normale koppeling das nog beter en sterker
passion_for_power
Als dat alles is zal het nog wel meevallen maar de vraag is dan wel of het vloeistofkoppelinghuis niet te warm word want de koeling word er door teveel olie ook niet beter op natuurlijk
IHFan
@PatrickZ dat leek mij ook het mooste al dat vleoistof gedoe kan alleen maar kapot. Ie hebt geluk. Zijn er niet veel die dat hebben alleen een normale koppeling.
WO 562 Driver
Hebben ze die 1455 vaak gebruikt voor trekkertrek ofzo.
Ik heb eens gehoord dat ze dat met fendts ook wel doen, de vloeistof koppeling vol gooien met olie om langer door te trekken.
jelle930
Net wat fendt farmer vario zegt moet je dat even uit proberen als die bij 900 toeren blijf hangen is het ook goed. maar meer olie in de vloestof kloppeling is alleen maar beter en er kan niks aan kapot gaan. hij kan alleen verslijten als je te weinig olie er hebt inzitten.
niels1999
Waar kan ik hem dan bijvullen?
niels1999
En hoeveel moet er dan in
En waarmee moet ik hem dan bijvullen?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
14