International 844 S - spartbord verbreders

Hee ik zoek nog spartbort verbrededers voor comfoor 2000 kabine weet iemant of die nog te krijgen zijn groeten albert

Deel dit topic

albertih

Reacties

mf gek
K heb ze nog nooit gezien....
cih1056xl
Nee idd die zitten er toch nooit op?
loarnsen mf
Denk dat t ook niet mooi is
Ja zeker zitten die er wel op.. Ik heb wel eens universele spatbordverbreders gezien in een Granit boek. Maar die waren behoorlijk prijzig.. ik meende iets van 250 euro. Maar ik heb ook wel eens iemand gehoord die een afsluitrubber van een dwarsafvoerband op het spatbord maakte. Van een blokkenwagen of voermengwagen.
mickheijboer
Je bedoel denk gewoon de rubbere verbreders toch. Geloof dat ze nog wel te bestellen zijn nieuw maar erg duur zijn.
tractorfan.nl/picture/366774/
Hier zitten toch wel spatbordverbreders aan 😉
takeuchipower
Die zijn nog wel te koop maar zijn behoorlijk prijzig
ihc-driver
Die van Granit is 4 meter lengte. De originele kosten waarschijnlijk het dubbele per stuk mits de dealer ze nog op de schap heeft liggen want van de Comfort 2000 en Cockpitcabine levert Case IH bijna niks meer en dacht dat die verbreders ook uit t assortiment zijn. Word dus 2ehands of die universele van Granit, maar 2ehands is t erg moeilijk om 2 gave te vinden.
fendt306308
Ik heb nog wel twee goede 2de handse liggen zijn precies dezelfde zoals op de foto hierboven :tractorfan.nl/picture/366774/ bij interesse doe maar even een PB
albertih
Allemaal bedankt voor de reacties
ja zijn die rubbere spartbord verbreders
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!