Fordson Super Major - bijrijdersstoeltje

Ik wil een bijrijdersstoeltje maken op een van mijn spatborden heeft iemand een idee of sugesties evt met foto,s (link,s)

grt Manus

Deel dit topic

manus

Reacties

Mispelaar
Gewoon een beugel d'r op maken en waarnodig een tuigje er om heen.
old man jose
Vanaf de achteras met een steun omhoog paar lipjes aan de steun die tegen het scherm schroeven. Daarboven op een stoeltje maken. suc 6
Wimsumar
Beste Manus: Ik zou het niet doen! Het is waarschijnlijk een open trekker dus een comfortabele plek wordt het niet, bovendien, zeker op een open trekkker is het bloedlink personen mee te laten rijden.
Tom VB
Overdrijven is ook een vak... een kussen&riem doen wonderen....
Wimsumar
@ Tom VB: Ook de integriteit van de Major wordt ernstig aangetast met een ''zitje, kussentje & riempje''. 😉
Tom VB
Whahaha... sorry. Licht dat eens toe als je wil ?

Ik heb namelijk nog nooit iemand horen praten over de "integriteit" van een Major.

hahaha... sorry hoor.
fendtfan16
Een leeg kratje bier een kant er uit slijpen(als je slim bent de breedste kant) en alles wat er in zit er uit halen en dan een kussentje er in en er kan iemand zitten.Oh ja ook het kratje vast maken op het spatbord... is wel handig 😉
Wimsumar
@TomVB: Veel T.F.-ers waarderen het enorm en zetten zich er voor in dat juist oude modellen trekkers in originele staat worden behouden/gemaakt.
Een Fordson Major met bijvoorbeeld een ''bierkratje''-bijrijderszitplaats is geen gezicht.
willem en mf
Als je slim bent manus maak pak je een oude campingstoel paar gaatjes in het spatbord en vastmaken met ijzerdraad en kussentje kopen. voordeel je zit lekker hoog. Nadeel de stoel moet niet hoger zijn dan de rolbeugel anders gaat er iets niet goed.
Tom VB
@Wim : lees de vraag nou eens van een topic en haal er niet allerlei andere onzin bij, en antwoord dan gewoon. Hij zegt toch dat hij een zitje wil ??

... integriteit van een Major hahahaha.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!