Illustratie van:

Mc-Cormick D 436 - orgineele stoel mc cormick

Hallo,
ik ben op zoek naar een orgineele stoel voor onze mc cormick d-439 (volgens mij is die het zelfde als die van een d-436)
kan iemand me helpen
m.v.g gijsje

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Een zit van een 436 is niet hetzelfde als een zit van een 439!! Een 439 heeft een rubber blokje in de steun van de zit zitten en is verstelbaar op gewicht. De zit van een 436 niet. Ook de bevestiging is anders omdat de lift van een 439 compleet anders is dan die van een 436. (een 436 heeft in tegenstelling tot een 439 geen diepte-controle lift) Bij IHC-parts of Edwin van elsen hebben ze deze misschien liggen. Grt
caseih212
Zo'n stoel noem je een paralellogram geveerde stoel 😉 Edwin heeft (of had) nog wel een stoel, maar vraagt nogal veel geld.
1046
Beter duur dan niet te koop
caseih212
Dat klopt 😃

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 436 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!