Illustratie van:

Hürlimann XT 910.6 - problemen met motor

Hallo is er ook iemand die net als ik last heeft van motorische problemen met de hurlimann
de motor heeft 300 uur gelopen na complete revisie.nu opnieuw koel vloeistof druppen aan carter ontluchting motor ongeveer 4500 uur gelopen
bj 1997
heeft iemand dezelfde problemen reageer dan even bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

schaubagri
Hadde wij met een hurlimann h466 we hebbe dat ding van ellende wegedaan wat een kut ding was dat
Wimsumar
Beste Remcotje: :? Hürlimann heeft toch luchtgekoelde Same-motoren?
CaseCS130
Nee, Same gebruikte luchtgekoelde motoren en Hurlimann en Lamborghini watergekoelde. Het is moeilijk vanaf hier te beoordelen wat de oorzaak is, hebben jullie geen garantie gekregen na de revisie? Misschien is de kop niet goed gevlakt of de koppakking niet sterk genoeg.
schuttevaar
Wat voor soort koelvloeistof gebruiken jullie? Sommige soorten koelvloeistoffen kun je niet voor de same's, hurlimann motoren gebruiken.
remcotjuh
We gebruiken koelvloeistof van het merk acros
schuttevaar
Havoline XLC Premixed 50/50 Dit is de koelvloeistof van texaco die geschikt is. Als je er andere koelvloeistof met mindere kwaliteit op gooit tast dat de bussen aan en gaat hij lekken. Normaal staat op de koeler een sticker van acros op met de soort erbij. En hebben ze bij revisie ook de bussen er uit gehad?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann XT 910.6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3