John Deere 3130 - Aftakas schakeling schakelt niet.

Beste tf'ers.

Bij mijn 3130 zit onder de rempedalen de schakeling om de aftakas aan en uit te schakelen. Deze heeft altijd gewerkt. Tot dat deze uit elkaar moest om bij de hi-lo te komen. Hij schakelt 1 keer van uit naar aan en dan staat hij vast. Hij gaat niet terug uit. Tot dat ik de bouten 1 slag los draai. Dan hoor je de hevel terug schieten. Heb op jd-parts al opgezocht of alles goed in elkaar zit. Als iemand een idee heeft hoor ik het graag.
thomasvw13

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

Hanjelle
Weet je zeker dat het in dit blok zit? Ik had na vervangen Hilo ook problemen. Aftakas bleef niet ingeschakeld en ik kreeg hem er moeilijk uit. Uiteindelijk bleek het bij mij in de bedieningsstangen en gaffels te zitten. Zat vanaf het stuur tot dit blok veel ruimte op. Door toegenomen oliedruk na vervangen Hilo ging hij er gewoon moeilijker in en uit. Ik heb de boel wat versteld en toen ging het weer.

Maar goed, als je een bout moet losdraaien kan er ook meer aan de hand zijn. Beweegt het mechanisme soepel als je de trekker niet aan hebt staan?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 en hebben de trefwoorden aftakas en pto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!