Mc-Cormick D 326 - Profiel voorbanden

Misschien wat vreemde vraag voor de deskundigen onder ons, maarja ik als leek. Het viel mij op dat bij het kijken naar de foto,s van de Mc Cormick op deze site, dat er diverse bij stonden met verschillend profiel op de voorbanden, dat heeft die van mij ook. Is dit met een reden of is het puur toeval, als er maar banden opzitten?
Hendrikus

Reacties

jordi 1455
Zijn het ook verschillende merken banden zoals michelïen of good year
IHFan
Ja daarom wij hebben op onze D-326 motorbanden liggen dus haast geen profiel ligt er maar net aan wat je er op hebt liggen.
Bart_VW
Bij mij staan zijn ze ook verschillend qua merk en profiel. Er was er eentje kapot, toen keuze gemaakt voor een goedkoop (toenmalig Oostbloks bandje; merk ontgaat me maar met herkenbaar profiel).

Ik heb onlangs op de 733 trouwens 2 nieuwe voorbanden laten monteren van het merk BTK, niet duur en volgens kenners lang niet slecht.
Hendrikus
Het zijn alletwee michelin banden, maar met een heel afwijkend profiel. De ene heel grof met banen over de lengte , de andere veel fijner met fijne profielgroeven
IHC-power
Gwn een setje BKT voorbanden kopen. Zijn goed, redelijk goedkoop en de trekker oogt er een heel stuk mooier mee! 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!