Illustratie van:

John Deere 3650 - EHR 3650 over bouwen op andere 3650. Mogelijk??

Ik zou dus graag weten of het mogelijk is om de EHR van een john deere 3650 over te bouwen op een andere 3650 met mechanische {ook een '93 model met digidash}
kan dat?
of zijn er te grote verschillen in het gietwerk of gaten, passingen, ventielen??
wie weet hier iets over??

Deel dit topic

Reacties

johndeere 2650
Alles is mogelijk.is wel hoop gedoe om te veranderen.
Het is zeker weten mogelijk. Maakt ook niet uit welk dashboard je hebt. Als er maar voeding op je electrisch systeem komt.

Maar je zult wel zeer veel over moeten zetten. Electrische bediening in de cabine en eventueel op het spatbord, hoogtesensor, trekkrachtsensoren, controlbox, stuurschuif, hefdeksel en de bekabeling.

Daar komt nog eens bij dat er weinig tot niets over bekend is. Ik heb met veel geluk nog enige documentatie kunnen vinden. Maar de bijbehorende 'software' (computertje om de boel af te stellen) heb ik nog nergens kunnen vinden. Nu hebben wij gelukkig met de onze nog geen problemen gehad op een gebroken voedingskabel na. Trekkrachtregeling is trouwens wel waardeloos bij de onze.

Ben wel erg nieuwsgierig vanwaar je deze vraag stelt....
mdoornekamp
@Fendt-Farmer-Vario lijkt mij ook een actie die niet zo veel oplevert. Ik vond de mechanische trekkracht regeling van onze 3140 sg2 altijd goed werken.

Een 3650 hier in de buurt had ook elektronische hef. Maar dat was met kuil verdeler niet handig.
wadannie
Wil graag mn 3350 turbo inruilen op een 3650 maar liefst wel een met alle opties
40km , digidash , airco , fronthef , EHR , en open pijp 😉
gewoon om hem lekker compleet te hebben ,mooi bruikbaar speelgoed uit de nineties dat er de balans zeker niet op achteruit gaat
en over de trekkrachtregeling van onze andere 40&50series ben ik helemaal niet zo tevreden ronduit slecht in vergelijking met onze kleinere fiats dat regelt pas!
dus ik hoopte eigenlijk dat ik er op dat onderdeel ook flink op vooruit zou gaan!?
maar nu heb ik een leuke 3650 gezien maar zonder ehr dus dacht er miss nog een te zoeken met ehr en die overzetten
mdoornekamp
@wadannie ok. Ja lijkt wel stoer met elektronische hef

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!