Gezocht: Renault 96 diverse onderdelen

Hallo,

Ik ben opzoek naar diverse delen van een Renault 96 of vergelijkbare modellen als de 98 en 94. Ik ben op zoek naar de achterlicht(kappen), stuk vloer van het platform rond de rempedalen, zijroosters van de motorkap, Renault embleem en letters op de voorzijde en diverse andere onderdelen.

Wie weet waar ik het een en ander vinden kan naast Swuste?

Met vriendelijke groet,
boegie

Reacties

varken
Wat zijn die andere onderdelen die je zoekt?
boegie
@varken kunststof uiteinden van de hefhendels en de kunststofplaat die onder de hendels van de hef en hydrauliek bevestigd is en kunststof omlijsting rond de handgashendel
ZETOR9641
Zijroosters zijn moeilijk te vinden. Ik ben van plan on ze zelf te gaan maken.
boegie
@ZETOR9641 ja dat heb ik ook al gemerkt inderdaad, je ziet de meeste zonder als je op internet kijkt. Moet haast al gesneden oid worden of niet?
ZETOR9641
@boegie dat weet is zo niet
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!