New Holland 8340 - 27 mc Antenne aansluiten

Dag mede tf'ers

Op de 8340 van het werk wil ik graag een 27mc bak monteren maar het probleem is de antenne. Een magneet voet antenne zou kunnen als ik een ijzeren plaatje op het dak kit maar nu is mij verteld dat ik dan een te kleine golflengte heb? Als ik hem zou bevestigen aan bijv. de zwaailamp steun is het dan opgelost? En hoe lang moet de antenne ongeveer wezen?

AutoCommand,
AutoCommand

Reacties

+1
babybull
Dat is een onzin verhaal . Ik heb jaren zo gereden met een magneetvoet maar als je op de steun zet heb je meer massa en heb je meer bereik
AutoCommand
@babybull Ah oke
nhmonteur
Heb kan de antenne op de zwaailamp steun monteren. Maar beter kan je de antenne niet te dicht bij de zwaailamp monteren want dat wil ook bog wel eens storen met elkaar heb ik van verschillende klanten bij ons gehoord.
AutoCommand
@nhmonteur Voor op de steunen van de spiegel dan? Plek maakt me eigenlijk weinig uit als ik maar goede ontvangst heb
nhmonteur
@AutoCommand dat is inderdaad een betere plek
kerstrunner
Bij mijn NH T5050 heb ik de antenne op een plaatje tussen spiegelsteun en cabine geschroefd.
Er bestaan beugels om op de spiegelsteun te bevestigen maar dat werkt meestal niet zo goed.
Ook bij de Case cvx van mijn vorige werkgever had ik het zo gedaan en werkte goed.
Kan wel van trekker tot trekker verschillen. Op een ijzeren kader bovenop de cabine had ik ook geprobeerd maar dat was geen succes. Uitproberen tot het werkt...
+1
marco steyr
Op het werk hebben we een rvs plaat onder het cabinedak gemaakt waar de antennes bovenop staan. Werkt goed en je ziet de plaat van buiten niet.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland 8340 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!