Hoe moet ik de koppeling afstellen

Hallo
ik wil mijn koppeling wat bij stellen van mij cs94
waar kan ik dat het eenvoudigst doen
kan er namelijk slecht bij
jacco94

Reacties

+1
Koiter
Dit is te doen in de cabine, clipje losmaken, spanner wat aandraaien en clipje terugplaatsen, zie afbeelding. Onderdeel 11

(klik om te vergroten)

Koiter
@jacco94 @Koiter Ik moet wel zeggen dat het niet makkelijk is om bij te komen, bij onze CS68 is het ook een heel gepuzel in de kleine ruimte onder het dashboard waar deze spanner zit.
jacco94
Beste koiter
ik heb net gekeken maar dan draait de kabel of zie ik iets over het hoofd
+1
Koiter
@jacco94 heeft u de contramoer ook los gedraaid? (Onderdeel 10). Als het goed is moet u dan onderdeel 9 zonder moeite kunnen draaien t.o.v. het draadeind waar hij op zit.
CaseCS130
Moet inderdaad in de cabine onder het dashboard. Het is een beetje een gepiel, maar rustig blijven en het lukt wel. Eventueel de veer er even afhalen voor wat meer ruimte.
redeagle14
Wel vreemd, aan de onderkant is stellen toch makkelijker lijkt me.
Koiter
@redeagle14 Zou kunnen dat bij de CS94 dat wel kan inderdaad. Bij de CS68 zit daar de brandstoftank, nog lastiger bij te komen dan in de cabine
jacco94
@redeagle14 aan de onderkant is er helemaal niet bij te komen
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!