New Holland TS 115 - Hydrauliek gaat traag omhoog ?

Als ik aan het ploegen ben op het einde hef ik de ploeg op maar dat duurt redelijk lang tegen dat hij omhoog gaat zou iemand weten wat het probleem is ?
nico deceuninck

Reacties

nhts115
Hoeveel schaar ploeg heb je er achter? Met vaste rollen die je mee moet tillen of los?
nico deceuninck
4 ploegen vast.
nhts115
@nico deceuninck tilt hij de ploeg wel tot 100% op? Zou dan eerst naar mechanisatie gaan en vragen of ze de hydrodruk op achterbrug laten meten. Was bij die van ons ook te laag maar we hebben na het verhogen dikkere hefcilinders onder gekregen.
nhts115
@nico deceuninck

(klik om te vergroten)

Hier ploegen wij mee
RobDeutz104
Ts 115 doen nooit echt snel heffen
nhmonteur
Is die foto vanaf jou trekker genomen? Of is alleen die ploeg van jullie. Want de trekker op de foto een geen ts115 maar dat zou een rode ts115a kunnen zijn. Ze zijn kwa hydrauliek wel iets verschillend dus dat is wel handig om te weten.
Als het om een ts115 gaat dan zal ik eens beginnen met het opmeten van de maximale druk van de hydrauliek. Als dit goed is en je hebt een elektronische hef dan kan het misschien helpen om de hef te calibreren. Het kan namelijk zijn dat kleppen niet helemaal goed meer zijn afgesteld waardoor hij langzaam gaat heffen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 en hebben de trefwoorden olie en hydrauliek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!