New Holland SP

Nieuwe New Holland SP zelfrijdende sproeimachines
New Holland komt af met een nieuwe serie van zelfrijdende sproeimachines met als benaming "SP". De serie bestaat uit een achterspuitboom sproeimachine met als de SP.240R en de SP.275R in het gamma en een front spuitboom sproeimachine met in het gamma SP.240F,SP.240FXP,SP.275F en de SP.365F sproeimachines.

Deel dit topic

Reacties

skure
Sorry, maar dit is echt lelijk... En niet omdat het nh is...
RobinBos
Waarom gebruiken ze op een newholland spuitmachine een john deere cabine eigenlijk? die hebben ze zelf toch ook?
weurding
Zal wel ergens ingekocht zijn, even blauw spuiten en een nh sticker erop, voilà
RobinBos
Ik snap niet waarom ze die new holland cabine dan ook los verkopen, aan veldhuizen bijvoorbeeld, en dat ze voor een eigen machine een cabine van de grootste concurrent nemen.
Het is natuurlijk ook wel een heel fijn hokje 😃
Zeer hilarisch beeld 😃
Pracht cabine!
Maar aan die snuit gaan ze nog aan moeten boetseren hoor!
steft8000
Lelijke neus voorde rest wel mooi
Tom VB
Echt grappig ja die cabine. Zegt weer genoeg over NH...( wannabee Deere 😃 ) zal wel niet lang zo blijven denk ik.
cnhman
Hallo, ik ben de beheerder van de website waar de link naar verwijst. Over de New Holland SP zelfrijdende sproeimachine: ik heb natuurlijk connecties bij vele landbouwmachinefabrikanten zoals JD,NH,MF,Fendt,...... Ik heb gelezen dat jullie knelpunt de cabine en motorkap zijn. Men heeft mij laten weten dat dit geen John Deere cabine is en dat zie je eingelijk ook dat de cabine in de voorkant sterk afschuint naar de bestuurder van boven naar onder , en de deuren zijn ook anders.De cabine wordt aangekocht door New Holland aan een fabrikant van cabine's(vrachtwagens,bestelwagens,tractoren,combines).Wat jullie zeggen over de FR-cabine van New Holland zit zo: New Holland plaatst deze cabines alleen maar op hun hakselaars en verkoopt deze ook door aan andere fabrikanten. Vergeet niet dat dit een model is dat in Amerika zal worden verkocht en hier niet te verkrijgen zal zijn. De machine word niet in Europa geproduceerd maar in N.-Amerika.

mvg JL
beheerder
www.trekkermix.blogspot.com
trekkermix@hotmail.com

wilt u uw mening kwijt over onze site laat het ons zeker weten!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1