Montage LED werklamp shovel (1 rode kabel, 1 zwarte kabel & 1 witte)

Van internet heb ik twee LED werklampen besteld voor op de shovel. Deze werklampen bevatten een rode en een zwarte kabel. Nu heb ik een bestaande werklamp, die stuk was, van de shovel afgehaald. Hier tref ik echter 1 rode kabel, een zwarte kabel en een witte kabel aan. Hoe kan ik dit het beste monteren?
Hans19

Reacties

steenhaas1
Mss dat de ene rode de stroomkabel naar de lamp is en de andere rode naar een andere werklamp gaat. De zwarte zou dan naar de massa gaan. Op de andere werklamp zou dan maar 1 rode zitten(of er moeten nog meer lampen op dat circuit zitten)
mfboer
Alleen de rode en de zwarte aansluiten en de witte afdoppen/afplakken. Waarschijnlijk kun je daar andere lampen op zetten waar ook grootlicht bij in zit. Denk dat daar de witte kabel van is.
+1
casejxu115
Of je meet gewoon even
keizer
De witte kabel kan ook alleen van het stadslicht zijn, wat bij in de oude werklamp zit.
ambu954
Google in afbeelding op naam van de lamp
Kees2030
Gewoon even meten met een multimeter. Weet je gelijk wat de plus en de min is.
Appeltje eitje
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!