'Alternatieven sleepvoet niet rijp voor praktijk'

Het verbod op de sleepvoet gaat op 1 januari 2019 in. Onmogelijk volgens LTO Nederland. Alternatieven zijn niet praktijkrijp, onduidelijk, nog ongeborgd en duur.
 'Alternatieven sleepvoet niet rijp voor praktijk' (nieuweoogst.nu)

Het verbod op de sleepvoet gaat op 1 januari 2019 in. Onmogelijk volgens LTO Nederland. Alternatieven zijn niet praktijkrijp, onduidelijk, nog ongeborgd en duur.

Nieuwsgrazer

Reacties

a3vandiejen
Heb er zelf niet mee te maken, maar kan me voorstellen dat je er moe van word als alles zo door je strot geduwd word.
+1
Wimsumar
Beste A3van Diejen:

Quote Reactie van @a3vandiejen:
door je strot geduwd word.

Al 25 jaar wordt van verwacht (lees wettelijk verplicht) mest emissie-arm aan te wenden. Als het aan de inzet van de (veehouderij) sector ligt, dan faalt deze over alle boegen.
langeslagdiesel
Dan toch de tobroco maar aanhouden. En maar zien waar het schip strand. Als een loonbedrijf een set koopt waar mee je bij geen klant aan het werk kan dan hou je het ook niet vol. Dat water verhaal is toch niet te controleren op een praktische manier. Dus dat woord hem niet.het is nu al vaak stopverf wat je moet verwerken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden onduidelijk , lto en nederland geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!