Same Aurora 45 - Oliepeil versnellingsbak meetpunt

Ik kan niet precies mijn oliepeil punt vinden. Als ik achter de trekker sta links net naast de achteras op het blok zit een bout. Deze bout is wel 2,5cm. Ook boven mijn aftakas zit een bout, ongeveer op dezelfde hoogte als de grote bout en dit lijkt op M8. Kan iemand misschien een foto laten zien wat nu het juiste peilpunt is. Ik heb begrepen dat er ook nog een filter onderin de versnellingsbak zit, moet deze ook schoongemaakt worden of vervangen en hoe kom je erbij?

Ik had ook last van een snerpend geluid op de hydroliekpomp. Voorfilter was verstopt. Er was gras binnen gekomen door de aftakas kering. Filter schoongemaakt en hij draait weer prima.
benno ochse

Reacties

wim-same
Nr 8 op de afbeelding is de olie vul en pijlplug van een Same Aurora

(klik om te vergroten)

joop-same
Benno ik had je ook al een PB gestuurd
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Aurora 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!