Illustratie van:

Zitmaaiers westwood - Op zoek naar Westwood t1100 carburateur en motorkap

Paar weken terug heb ik een Westwood t1100 op de kop getikt, in de hoop deze een beetje op te voeren (poelier motor en versnellingsbak vervangen bijv.). Het enige probleem wat ik nu heb is dat de motor soms een beetje 'stottert'. Dit zal waarschijnlijk liggen aan de carburateur maar ik kan nergens het goede typenummer / model vinden (van de carburateur). Heeft iemand enig idee welk type dit is? En het kunststof voorop de motorkap is kapot. Daarom ben ik ook op zoek naar een andere motorkap. Alvast dank voor uw suggesties.

Deel dit topic

Reacties

vanderzanden
Stotteren: al een reiniger geprobeerd voor je carburateur - toevoegen aan de benzine. Wellicht heeft deze westwood een tijd stilgestaan. Zoeken kan ook buiten het westwood circuit - motor is een heel veel, verkochte B&S. Werkt een reiniger niet: koop een revisiesetje voor je carburateur. Bougie is goed?
beunhaas2.0
@vanderzanden ga ik proberen! De bougie is nog wel goed ja.
redeagle14
@beunhaas2.0 op de koelkap van de B&S motor staan model, type en code. Waarschijnlijk is het een 286707 en de code is 8 posities lang. Kunnen 8 cijfers zijn maar ook 6 cijfers en 2 letters. De cijfers geven jaar, maand en dag van productie.
beunhaas2.0
@redeagle14 dankjewel voor de tip! Heb eerst even de carburateur gereinigd en dat werkt al heel goed👍🏻
Wendela
Heb jij de T1100 nog? Ik kan er 1 krijgen maar twijfel of het de moeite waard is die op te halen Voor zover ik begrijp zijn er geen onderdelen meer voor te krijgen? Handleiding heb ik ook niet kunnen vinden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de zitmaaiers westwood ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0