New Holland TM - Lekkage achterbrug , linker achterwiel

Hallo, ik zit met een lekkage aan de achterbrug (linker achterwiel) van mijn TM ( foto in reactie) . Iemand hier ervaring mee of weet of het een kostelijke reparatie is of...? Ik hoor het wel.
Bedankt
toon13

Reacties

toon13
Hier de foto

(klik om te vergroten)

wim-same
Nieuwe oliekeerring, kosten vallen wel mee. Reparatie verschilt per merk en type. soms moet de trompet er af.
+1
fastrac3155
Trompet moet eraf om bij de keerring te komen, volgens mij is het trompet demonteren, en vervolgens zat waarschijnlijk het planetair deels of geheel gedemonteerd moeten worden, en dan de steekassen eruit, keerring vervangen, en indien nodig un sleeve over de as.

Mr uiteraard kan onze specialist @nhmonteur je er meer over vertellen
toon13
Bedankt voor je reactie @fastrac3155 kan bij de dealer wel eens wat kosten dan...
nhmonteur
@toon13 precies wat @fastrac3155 zegt.
De complete trompet moet er af daarna de centrale bout los, het planetair eruit halen en dan de steekas eruit slaan/persen of hij valt er zelf uit.
Dan het buitenste lager er voorzichtig afhalen zodat er een nieuwe keerring gemonteerd kan worden.
Ik denk dat een dealer hier ongeveer een uurtje of 5/6 mee bezig is. Maar het kan altijd tegen zitten.
toon13
@nhmonteur bedankt voor de reactie. Hiermee kan ik verder. Ga er zelf niet aan beginnen. Hopelijk valt het mee , maar uurlonen van tegenwoordig 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TM en hebben de trefwoorden lekkage en achterbrug geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!