Illustratie van:

Ford 6640 - Gaat in diagnose modus tijdens het rijden.

Hoe kan het dat mijn ford 6640 tijdens het rijden in diagnose modus gaat?

mvg Richard

Deel dit topic

Reacties

nhmonteur
En wat bedoel je met de diagnose modus? Krijg je in je display HH te zien of wat geeft hij aan?
richard-heijnen
Ja in display verschijnt HH en gaat dan over naar d0 en dan kun je versnellingen bedienen maar verschijnt er alleen een andere code (bijv code d71-d77-d81-d85) verder gebeurt er niks.
als ik hem dan uit en aan zet doet hij het tijdelijk weer
nhmonteur
@richard-heijnen die D codes betekenen dat er bepaalde knoppen worden bediend. Hij staat dan waarschijnlijk in H5. In dit menu kan je alle knoppen testen waarbij bij elke knop/schakelaar een D code verschijnt.
Maar het is inderdaad niet normaal dat je dit onder het rijden krijgt.
Werken beide op/afschakelknoppen nog goed? is het een 6640 met een dumpknop op de voor/achteruit.
Normaal kom je alleen maar in het diagnose scherm als je een schakelaar op een bepaalde stekker aansluit, dus het is wel vreemd dat dit gebeurd.
Je zou de stekker kunnen schoonmaken en kijken of er dan verandering is. deze stekker ligt of onder het hefpaneel met de 3 of 4 draaiknoppen, of hij ligt onder/rechts bij de zekeringkast. Het is een zwarte stekker met een stuk of 20 aansluitingen erin.
richard-heijnen
@nhmonteur bedankt we gaan het eens proberen
+1
richard-heijnen
We denken zelf dat het aan het dachbord licht.
We hebben hier meer last van met warm weer en toen we het dachbord vandaag in de vriezer gelegd hadden deed hij het pas na langere tijd. Maar om een dachbord te vernieuwen is een duur grapje. Dus wat is hier eventueel een alternatieve oplossing voor?
selectford
@richard-heijnen je kan kijken bij bruytrac voor een tweedehands dashboard
nhmonteur
@richard-heijnen als je denkt dat het aan het Dashboard ligt dan zal je deze evt kunnen laten repareren bij breizelec in Frankrijk. Of daar evt een gereviseerde kopen waarbij je jullie eigen Dashboard terug stuurt.
Bij een New Holland dealer kunnen ze dit wel voor je regelen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0