Illustratie van:

Mc-Cormick D 324 - Pendelas voorwielen stuk ?

Nogmaals moet ik een beroep doen op Mc Cormick kenners. Ik vraag me namelijk af of er beweging mag zitten op de vooras en of dit kan betekenen dat de as die voor de pendelbeweging (omhoog en omlaag )zorgt versleten of kapot is als je hem lichtjes naar voor en achter kan bewegen als de wielen op de grond staan ? En kan ik dit dan zelf herstellen of eventueel bijregelen en hoe moet ik dit dan doen ?
Een nieuwe as is geen probleem want die kan ik bij Granit bestellen indien nodig .
Alweer veel vragen en hopelijk veel antwoorden waarvoor ik jullie alvast bedank .

Deel dit topic

Reacties

bert8210
Ruimte opvullen met ringen??
dx11
Ik zou kijken of je die as van het draaipunt er uit kunt krijgen. Dan kijken of deze is versleten/ingevreten, of misschien zit er een losse bus tussen de pen en de as, welke mogelijk vervangen moet worden.
IHC-power
Die as van het draaipunt kan je er zonder problemen uithalen. Gewoon de ene moer die verhindert dat de as eruit kan, eruit draaien.Meestal is niet de as zelf ingelopen, maar zijn de koperen bussen die in het gegoten stuk van de as zitten, versleten. Ook deze zijn nieuw te krijgen en goed zelf te draaien. Eventuele speling tussen as en gegoten stuk kan je idd, zoals bert al zei, gemakkelijke opvullen met ringen. Succes
old man jose
Als de as van voor naar achter gaat even opvullen met ringen, als de speling axiaal is dan even laten kotteren. en een bronzen bus en nieuwe pen erin suc6
IHCparts
Zowel schijven, pennen als bussen zijn ook nieuw verkrijgbaar:

www.ihcparts.nl
international-633
Je site werkt niet...
Mc Cormick d324
Heb ik speciaal gereedschap nodig om de as te verwijderen ?
IHC-power
Nee

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 324 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!