Uitlaat mcormick d-432

Ik heb thuis een mcormick d432 en ik heb de uitlaat aan de onderkant zitten, is dit normaal of heeft iemand dit ook FOTO van de trekker:tractorfan.nl/picture/411369/

Deel dit topic

Reacties

international-633
tractorfan.nl/picture/411369/

wrs gewoon spruitstuk omdraaien en weer standaard demper erop en het is weer klaar
Harm L
@international-633 dat is de mijne
old man jose
Dit was toen de trekker nieuw gekocht een optie, of boven of onder. Veel fruittelers hadden de uitlaat onder.
IHC-power
Spruitstuk omdraaien gaat niet. Maar de uitlaat naar onder is origineel hoor. Je zou hem naar boven kunnen leggen, maar dan moet je een andere bochtstuk op het spruitstuk monteren. Kzou het zo laten. 😉
old man jose
Nieuwe spruitstukken zijn te koop.
wolseley
Ik zou het zo laten!
lijkt ook mooier
Harm L
Ik laat het ook zo maar ik vroeg het me alleen af.
b450
De uitlaat naar onder is orgineel, maar voor onder andere nederland was een uit laat naar boven een optie. Het spruitstuk op de cilinderkop blijft zitten en hier wordt een bocht aan gemonteerd die buiten de motorkap uitkomt waar een demper opgezet wordt.
caseih212
Naar ONDER is vanaf fabriek STANDAARD geleverd, een uitlaat naar BOVEN was OPTIE 😃
Mc Cormick d324
Ik heb em' naar boven omdat ik een zitbank ga maken aan de achterzijde en dan zitten de passagiers niet in de uitlaat gassen .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0