Illustratie van:

John Deere Diversen - Cabinebekleding Sekura etc.

Hallo,

Ik zoek van die cabine-bekledingsstof van Sekura cabine etc., die zwarte van ongeveer 2cm dikke van dat schuim en dan op die stof zitten er gaatjes in. Iemand een idee waar dat te koop is (behalve de dealer$$$$) gewoon op rol mag wel 2 meter breed zijn of imitatie ofzo als het maar wat lijkt. Ik wil het ook voor onze Ahlmann gaan gebruiken.
Ja er staan wel 20 topics over op tractorfan maar geen een die weet waar het te koop is behalve de dealer 2000 euro per cabine slaat nergens op kun je het beter van echt leer gaan maken.

Deel dit topic

Reacties

sanderwoude
Even hier kijken www.webtop20.nl/autobekleding/
Husqvarna
Iemand ook een idee hoe het heet?
Wimsumar
Beste Husqvarna: Neem A.U.B. niet de bekleding "met gaatjes" . Een 'dichte' bekleding is veel gemakkelijker schoon te houden/maken ( en geeft grasgroei ter plaatse geen kans 😉 )

@ SanderWoude: De link werkt niet.

lmgtfy.com/?q=AUTOBEKLEDING
Wimsumar
@Husqvarna

Quote:
hoe het heet?

Kweenie hoe 't heet, iets als "geluidsisolatiebekleding" (?)
john633
kramp.com/shop/action/… universeel deze bedoel je heb ik afgelopen jaar ook gebruikt voor een landini op me werk. ziet er niet verkeerd uit maar heeft als nadeel dat door die gaatjes water kan en dan gaat het schuim zeg maar verteren. dat was ook de reden dat wij na 20 jaar onze landini opnieuw mochten bekleden 😃 hier foto van de landini tractorfan.nl/picture/317767/
BramP
Bij kramp moete ne speciale nr hebbe of via dealer. doet niet meer in kleinhandel.
Valtra-Fordpower
webtop20.nl/autobekleding/
De link van Sander... 😛

Noemen ze het geen Skai oid? 😛
bert8210
@Wimsumar

idd skai wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld bestelautos waar de zetels wel eens vuil worden, k weet wel niet of dat dezelfde bekleding is in een cabine
Wat betreft die bekleding met gaatjes, in mijn 24 jaar oude ford groeit nog altijd geen gras 😃 is een kwestie van onderhoud 😃
Valtra-Fordpower
mypartspartner.nl/shop/action/…
Deze kost ongeveer 100 euro excl. de btw. 😛
Wimsumar
Beste bert8210:

Quote:
in mijn 24 jaar oude ford groeit nog altijd geen gras

Nee, wat wil je ook met de spuitmachine er achterop. 😃
bert8210
@Wimsumar

whahaha, ja das een goeie, maar ik sproei toch met het achterraam dicht 😃
Husqvarna
Bedankt John633 en valtra-fordpower.

Maar Googelen had ik al een paar uur gedaan voordat ik hier die vraag stelde, en in een auto heb ik die matten nog nooit gezien.
Ik ga denk ik maar eens bij een tapijthandel kijken of daar iets ligt.
Husqvarna
@Wimsumar
Beste Winsumar Ja grasgroei heb ik wel eens gezien, ik kan ook een kweker vragen of zij toevallig die matten gebruiken. Helemaal als je met de kunstmeststrooier gras gaat zaaien en
en dan nog wat regen en stof door die rammelende schuifraampjes die vanzelf open en dicht gaan 😃 Deze mag ook nooit binnenslapen dus na 25 jaar..
Husqvarna
schuimrubberbetaalbaar.nl/hr-koudschuim-platen_93/
En dan op maat snijden en zelf de stof er op lijmen denk ik maar.
Outdoor-nepleer:
schuimrubberbetaalbaar.nl/outdoor-stof-en-kunstlee…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Diversen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
15