Dronken joyrider gaat er met trekker buurvrouw vandoor

Een 48-jarige man uit Stuifzand is vanochtend veroordeeld, omdat hij in een dronken bui de trekker van zijn buurvrouw stal.
 Dronken joyrider gaat er met trekker buurvrouw vandoor (rtvdrenthe.nl)

Een 48-jarige man uit Stuifzand is vanochtend veroordeeld, omdat hij in een dronken bui de trekker van zijn buurvrouw stal.

Nieuwsgrazer

Reacties

+17
radium45
Sommigen gaan er met de buurvrouw vandoor.
+4
flip1150
@radium45 Ik ken die buurvrouw niet en weet ook niet wat voor een trekker het is, en weet dus niet met welke van beiden ik liever een ritje zou maken
+6
walker1
@flip1150 @radium45 soms heb je de buurvrouw nodig om de trekker mee te kunnen nemen. Maar in dit geval heb ik ze beide niet nodig.

(klik om te vergroten)

Albert Peters
@walker1 echt leuk
+2
wim-same
@radium45 Als ik dit lees denk ik niet dat ik er met de buurvrouw vandoor zou gaan. Ik heb liever een andere buurvrouw, die nog wel een beetje humor heeft.
+1
hobby boer en co
Diep diep en diep triest. In de meeste gevallen heeft de politie geen tijd en heeft het geen prio. en nu hebben ze een dief te pakken en dan is het met €200,- gemaakt... hoe aantrekkelijk wil je het maken voor die lui.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , stal , vastgereden en man geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!