John Deere 920 - JD 920,brandstof tank vlotter

De brandstof meter geeft geen goede waarde aan. Ik heb de vlotter eruit gehaald en door gemeten. Deze blijkt defect. Op meerdere plaatsen is de weerstand doorgesleten. Er staat VDO 38 371 op. Ik kan echter nergens de weerstand waarde vinden. Weet iemand deze? Mogelijk heeft iemand deze al eens vervangen en door wat voor type? Bedankt voor de hulp.

Mvg René .

Deel dit topic

Repo920

Reacties

aad3040
Geeft de tankmeter constant vol aan?, het kan zijn dat op de vlotter een draadje los gekomen is en opnieuw gesoldeerd moet worden.
Anders een nieuwe halen het repareren van de vlotter kost waarschijnlijk meer dan een nieuwe.
JohnDeere5720
Ik heb bij onze een nieuwe besteld bij de JD dealer, ik dacht 18 of 22 euro voor een echte John Deere vlotter. Valt best me.

AL18156 dit is het nummer van de vlotter.
Repo920
Bedankt voor je reactie. Ik heb de windingen onder de microscoop gelegd. Deze blijken aan de zijkant op een aantal plaatsen te zijn opgelost. Dan maar even langs de dealer.

Mvg Rene
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!