Gezocht: Gezocht Melassebak / Melasse container.

Hallo,

Ik ben op zoek naar een melassebak (container). Deze waren erg populair de vorige eeuw. En hoop dus dat iemand er nog 1 weet te staan. Heb het internet al een tijd afgespeurd en kon hier bijzonder weinig vinden dus daarom via deze weg.

Zelf woon ik op het Kampereiland Overijssel, graag in deze regio heel Nederland afrijden was ik niet van plan.

Mvg Dirk Jan

Deel dit topic

Reacties

eicher4048driver
Wat is dat?
walker1
@eicher4048driver een bak/container waar je melasse in doet opslaan
+1
Wimsumar
Beste Dirkie ten Hove: Waarvoor wil je deze melassecontainer gebruiken? Grootschalige opslag? (Melasse kan ook in 1.000 liter I.B.C.-containers thuisgebracht worden).
Of bedoel je een melasse-doseercontainer voor bijvoorbeeld de opbouw op een opraapwagen?
dirkie ten hove
@eicher4048driver @Wimsumar Sorry misschien niet het duidelijkst uitgelegd. Wij zoeken inderdaad een doseercontainer om voor de trekker te hangen en over de zwaden te rijden. De opslag thuis zal ook gebeuren door middel van een ibc vat.
hobbyboer
Hier staat er nog 1.
Heeft accordsnelkoppel, hing toen in de fronthef van de opraapwagentrekker.
dirkie ten hove
@hobbyboer Kijk aan ik heb je een pb gestuurd.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0