Auto met tractor in botsing

Deel dit topic

Reacties

john633
Bij foto 2 kun je zo in de bak kijken ook zie je ondertrekhaak liggen. Is hard gegaan volgens mij
popiejopie
Zo ver ik weet he 3e ongeluk met een trekker deze week.... dit is nou de eerste zonder dat er doden zijn gevallen.... manne laten we dit wel onthouden als we de weg weer op rijden, dan ken je zelf nog zo goed rijdenm,maar wij weten allemaal dat de auto's ons soms op haast onmogelijke manieren inhalen, blijf dus goed uit kijken!!!!
KHD Deutz-Fahr
@popiejopie

Vierde ongeluk, triest genoeg allemaal.
Wimsumar
Beste T.F.-ers: Hier een uitgebreide video/fotoreportage:

112brabantnieuws.nl/index.php/…&
HOOIJMAN
Tsjah hoeveel auto ongelukken ect.. gebeuren er..
KHD Deutz-Fahr
@HOOIJMAN
Is idd zo Hooijman 😉.
HOOIJMAN
Is erg genoeg.. maar nu maken ze er ook wel weer een hele ophef over. En zolang mensen blijven rijden blijven er ook ongelukken gebeuren.. daarom heten het nou eenmaal ongelukken..
weurding
Sommige boeren/hobbyrijders vragen er ook om, hier ging zaterdagavond tien uur een sjomp langs op een volvo 800 serie zonder verlichting, ja je leest het goed, helemaal niks!! pikkedonker en met een gangetje van 25kmh, maar 1 ding scheelt, zelfs een dove hoort hem aankomen, wat een herrie 😃
De persoon in de Inter heeft verschrikkelijk veel geluk gehad! 1 m verder en hij was met de cabine tegen die groene verlichtingspaal geknald ...
1 ding snap ik niet heeft de terreinwagen de inter langs voorgeramd? of lang achter ..
Wimsumar
Beste StijnTheDeereDriver: Ja, wat is geluk? OP foto 10 staat een boom waar een stuk bast ontbreekt ( maar dat kan ook van een ander ongeval zijn)

Oorzaak: Ik denk dat de trekker onverlicht was ( + geen driehoek) en de auto achterop is gereden.
Jb26
Nou het is allemaal weer niks, zo komen de strengere politie controles op gang.
Hopen dat beide chauffeurs weer de oude worden.
Wimsumar
Beste T.F.-ers: De echte ooraak: (!)

brabantsdagblad.nl/regios/meierij/…
dx11
@popiejopie

Quote:
zo ver ik weet he 3e ongeluk met een trekker deze week.... dit is nou de eerste zonder dat er doden zijn gevallen

jubbega was ook geen overleden
Inter1246fan
Jonges, alweer een ongeluk met een tractor.
Dat is de 3de al!!!
Veel automobilisten zien het gevaar niet als ze een tractor of landbouwmachine inhalen.
fendt-vario
Inhalen ? deze is gewoon met z'n dronken kop er bovenop geknald als ik het zo lees
Wimsumar
Beste fendt-vario:
Quote:
met z'n dronken kop

Die vent was zó dronken, hij dacht dat ie een spookrijder moest inhalen. 😃
KHD Deutz-Fahr
Idd Wim, 44 jarige man, is aangehouden omdat hij drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol naar binnen geschoven gehad.
Misschien als er een complete disco verlichting achterop had gehangen, was hij er nog op geknald 😃. 17 jarige jongen het ziekenhuis in met rug en nek letsel.

Bedankt voor de link Wim!
Siebenga
Hopelijk pakken ze zijn rijbewijs af en mag ie de eerste 5 jaar op de fiets als zwakkere deelnemer van het verkeerd.. Jammer genoeg helpt dat niet bij dit soort mannen
Wimsumar
@Siebenga

Quote:
Jammer genoeg helpt dat niet bij dit soort mannen

Inderdaad, ze hebben er geen goede leerschool aan. Je hoort/ziet dat vaker: stomdronken en dan zonder noemenswaardig letsel uit de auto "rollend" na een zwaar ongeluk. Normaal gesproken verkrampt een mens volledig bij een botsing waardoor ze zelf de eigen botten breken(!) . Met flink alcohol op zitten ze helemaal slap achter het stuur en krijgen hooguit een bult op de kop en een tand door de lip als ze bij een botsing op het eigen stuur klappen.
Jb26
Dus als je een botsing aan ziet komen kan je je eigen beter slap houden, maar dat doe je weer niet uit je eigen reactie zeg maar?
Snap ik dat goed?
jehan
Mn vader zegt altijd een dronken man en een nuchterenkalf breken geen benen zo zie je maar weer ..dat wil niet zeggen dat we allemaal dronken achter het stuur moeten gaan zitten
Siebenga
Jah wist je dat niet.. Instinct is je overal tegen verzetten wat in de botsing alleen maar zal leiden tot breuken.. Maar wim ik bedoel mee dat er ook mensen zijn die stomdronken zijn en dan rijbewijs wordt afgenomen. Ze de volgende dag net zo goed dronken achter het stuur stappen ZONDER rijbewijs
Wimsumar
@Jb26 Precies, het schijnt dat je totaal verkrampt en botten en spieren hoeven dan maar een klein tikje voor zwaar letsel. Alcohol ontspant ( en maakt minder allert), daarom komen dronken mensen er zo goed vanaf.
Overigens baby's en jonge kinderen komen er ook vaak "goed" vanaf omdat ze het gevaar niet herkennen.

@ Siebenga: Wat te denken van het opleggen van een rijverbod van enkele uren na een te hoge alcoholblaastest. Ooh ohh ironie!
KHD Deutz-Fahr
@Wimsumar
De meeste dronken mensen die achter het stuur zijn gekropen, en een ongeluk hebben veroorzaakt liggen een paar decimeter onder de zoden.
Wimsumar
Beste KHD DEutz-Fahr: Dat zou kunnen, zulke ligubere statistieken houd ik niet bij.
Te vaak komen ze er veel beter vanaf dan de schuldeloze slachtoffers waar ze bij opgeknalt zijn. 😞
KHD Deutz-Fahr
@Wimsumar
Beste Wim, ik heb wel eens foto's gezien van mensen die dronken tegen een boom aan gereden zijn met een veel te hoge snelheid, dan gaan je zowat over je nek.
Siebenga
Ja helaas praat je dan over extremen KHD,, Het is onderzocht en bewezen dat kinderen en dronken (ook slaap dronken) mensen beter kunnen over de impact van een lichte botsing dan mensen die compleet allert zijn
KHD Deutz-Fahr
@Siebenga

Helaas komen die extremen iets te vaak voor.
Siebenga
Weinig moeite mee.. Heb liever dat ze zich dood tegen een boom jagen dan anders

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
31
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0