Agendapunt: internarional historisch festival 2019 (Panningen)

Heb je vragen, opmerkingen of reacties naar aanleiding van het evenement "internarional historisch festival 2019" stel ze dan in dit topic. De reacties worden ook getoond op de speciale internarional historisch festival 2019 pagina in de agenda.

Lees meer »

steyrlanzboy

Reacties

A.H.S.
Vraagje? Wat is een internarional festival? of is het een internationaal festival of komen er alleen IH (internationals) :
schluterman
@A.H.S. Dit jaar is het thema schlüter.
+1
steyrlanzboy
@schluterman kan niet wachten dan zie ik je daar
+2
steyrlanzboy
@A.H.S. het internationaal historisch festival (IHF) is een 3 daags festival waar allemaal oude tractoren sammen kommen van allemerken van allis chalmers t/m zetor en er zijn ook oude start motoren tezien en teven een kermis op het festival terein en als je van ver komt is er ook een festival camping (alleen voor deelnemers) bekijk hier de website van de vereniging hmtklep.nl/informatie/ m.v.g steyrlanzboy
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!