Illustratie van:

Ford 5110 - Mijn Ford wil niet in de 3-4 schakelen in de 1-2 gaat zwaar en de 1-2 is 3-4.

Sinds vandaag is de versnelling van onze Ford 5110 kapot. Hij schakelt namelijk niet meer in de 3e en 4e versnelling. In de 1e en 2e versnelling wil wel, maar met moeite. Als ik hem eindelijk in de 1e versnelling heb rijdt de trekker daadwerkelijk in de 3e versnelling hetzelfde geld voor de 2e, die zit dan in de 4e versnelling. Als ik dan aan de onderkant van de trekker kijk zie ik dat het stangetje wat in de trekker gaat niet ver genoeg naar binnen wil gaan [zie bijlage]. Kan iemand mij helpen met dit probleem?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Dit stangetje zou verder in de trekker moeten kunnen, maar wil niet. aan de linker kant zit de stang bevestigt aan de versnellingspook.

Reacties

paulusmahandel
Denk dat je schakelkam verlopen is op de as.
Deksel van de versnellingsbak af!
derk-koppelman
Bedankt, ik zal kijken of ik het kan repareren
county854t
Hallo,
Is het een Ford met supercap?
Deze trekkers hebben een schakelblokkering die vrij komt bij het intrappen van het koppelingspedaal. Misschien dat die afstelling niet meer goed is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 5110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
808
TREFWOORDEN