De Grass-Tech Grazer maaier en opraapwagen in één

Maaien en oprapen met één machine. Dat kan met de Grass-Tech Grazer.uit Ierland De machine, die door Van Laar Techniek uit Hoogland (UT) naar Nederland is gehaald, is ontwikkeld om gras met zo weinig mogelijk beschadiging en verlies bij de koe te brengen. Een trommelmaaier maait het gras, wat vervolgens op een plaat valt direct achter de maaier. Een opvoerband transporteert het gras in de wagen. Het lossen gebeurt met een hydraulische bodemketting. De wagen rijdt in hondegang achter de trekker. Volgens de importeur is het grote nadeel van een traditionele combinatie…

Bron

De Grass-Tech Grazer maaier en opraapwagen in één
trekkerweb.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

dirkao
Is daar zoveel nieuws aan ???
Greetje
30 jaar geleden al zoiets op de RAI gezien, was van Spaanse makelij geloof ik
walker1
Het zal misschien wat schoner gras opleveren omdat het gras nu niet op de bodem komt en weer opgeraapt moet worden, maar verder zie ik er geen voordelen in en vind het maar een complexe machine. Aparte frontmaaier en opraapwagen zou ik eerder voor kiezen. Die kunnen dan ook apart van elkaar gebruikt worden.
stephan-inter
@walker1
Hier in de buurt loopt er 1. Opzich mooi systeem.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekker , gras , opraapwagen , oprapen , maaien , koe , ierland , grazer , machine , maaier , hydraulische en maaien en oprapen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!